ProCoatings - De Verfgroothandel in uw regio!
 
 

Adviseren

Onze filiaalmedewerkers en buitendienst staan u met raad en daad bij!

Het merendeel van de technische vraagstukken worden direct aan de balie opgelost door onze filiaalmedewerkers. Al onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold. Wij onderhouden daarnaast dagelijks contact met diverse vakkundige technische adviseurs van onze leveranciers. Hierdoor kunt u bij vragen over producten en applicatieproblemen altijd op ons bouwen.

Maar we bieden meer dan parate technische kennis in onze filialen. De buitendienstmedewerkers van ProCoatings zijn goed opgeleid in het vak, hebben jarenlange ervaring en zijn uw directe gesprekspartner. Zij verzorgen onder andere op maat gemaakt advies m.b.t. technische rapportage, de onderhoudscyclus van projecten, garantieverstrekkingen en natuurlijk ook applicatiemethode adviezen.

Kleur is emotie. Daarom ontwikkelen wij in samenwerking met onze leveranciers op maat gemaakte schriftelijk kleuradviezen. Hierbij worden foto’s van een object digitaal bewerkt. In overleg met u maken wij daarna een aantal kleurvoorstellen (eventueel voorzien van kleurstalen van de toe te passen producten). Zodoende wordt het makkelijker om een voorstelling van een kleurencombinatie te maken.

Correspondentieadres: ProCoatings B.V. - Oliemolenstraat 73 - 1333 DB Almere - Telefoon 036 537 00 99 - info@procoatings.nl