ProCoatings - De Verfgroothandel in uw regio!
 
 

Veilig met Verf

Vanuit service oogpunt, voor de veiligheid, gezondheid van productverwerkers en in lijn met de Europese wetgeving (REACH) zijn wij verplicht u te voorzien van alle relevante veiligheidsinformatiebladen (VIB) van de producten die u bij ons afneemt. Een VIB wordt door de fabrikanten opgesteld en bevat alle informatie die nodig is om veilig en verantwoord te kunnen werken met het desbetreffende product.

Naar aanleiding van deze Europese wetgeving is in Nederland, na intensief overleg met de overheid en branche, besloten om deze veiligheidsinformatiebladen vanaf nu gratis per e-mail te sturen via de landelijke site Veilig Met Verf. Dit resulteert uiteindelijk in gebruiksgemak, een besparing op de papierstroom en een beperking van de administratieve lasten. U bent als afnemer verplicht deze bladen te archiveren en – indien van toepassing – te verstrekken aan uw uitvoerende werknemers.

Een VIB wordt éénmalig na de eerste afname of wijziging naar u verstuurd. Dit geldt ook als hetzelfde product bij meerdere leveranciers is afgenomen, waardoor doublures worden voorkomen. U kunt daarnaast altijd een kopie van een VIB downloaden via de website van Veilig Met Verf. Ga voor uw veiligheidsbladen en meer achtergrondinformatie naar www.veiligmetverf.nl.

Vanaf 1 november starten wij met deze automatische service per e-mail. Krijgt u vanaf 1 november nog geen veiligheidsinformatiebladen? Dan hebben wij nog geen specifiek e-mailadres van u of uw goederenontvanger.

Opgeven en/of wijzigen van uw Veilig Met Verf e-mailadres

U kunt ons gemakkelijk en snel informeren door de juiste contactgegevens te versturen naar:
E-mail adres: vmv@procoatings.nl
Onderwerp: Veilig Met Verf/ Debiteurnummer (6 cijfers)

Het opgegeven e-mailadres zal gebruikt worden voor het verstrekken van de veiligheidsinformatiebladen. Na verwerking van uw gegevens zullen de VIB’s automatisch worden verstrekt.

Correspondentieadres: ProCoatings B.V. - Oliemolenstraat 73 - 1333 DB Almere - Telefoon 036 537 00 99 - info@procoatings.nl