ProCoatings - De Verfgroothandel in uw regio!
 

Leverancier van 3M - Verf Groothandel Procoatings

3M

3M is een technologisch gediversificeerd bedrijf dat wereldwijd actief is in zeven verschillende bedrijfstakken, waaronder de industriële markt. Door voortdurend te streven naar inzicht in de diverse segmenten (bouw, levensmiddelen, metaalconstructie, olie en gas, houtbewerking etc.) van de industriële markt is 3M in staat om producten te ontwikkelen met een hoog kwalitatief en innovatief karakter. 3M levert producten en onderdelen voor het maken, herstellen en onderhouden van vastgoed, auto´s, vliegtuigen, boten en andere objecten. De belangrijkste productcategorieën zijn schuurmiddelen, tapes, folies, hechtmiddelen en speciale materialen. 3M heeft een uitstekende reputatie, dankzij de voortreffelijke producten en diensten voor o.a. autofabrikanten, carrosserieherstellers, ruimte- en scheepvaartindustrie.

Alle ProCoatings filialen beschikken over een speciaal geselecteerd assortiment van 3M producten die met name geschikt zijn voor de professionele schilder. Daarnaast kunnen wij vele 3M producten voor u bestellen en op korte termijn leveren.

www.3m.com/nl/

 

 
Correspondentieadres: ProCoatings B.V. - Oliemolenstraat 73 - 1333 DB Almere - Telefoon 036 537 00 99 - info@procoatings.nl