ProCoatings - De Verfgroothandel in uw regio!
 

ProCoatings gaat samenwerking aan met PBC Support

13 maart 2019

PBC SUPPORT | Één systeem, één totaaloplossing!

Genoeg schilderwerk, te veel administratieve rompslomp? Heb jij door jouw drukke schilders bestaan ook tijd te kort voor alle zaken daaromheen? Zou jij jouw offertes sneller de deur uit willen hebben en het gehele administratieve gedeelte beter gestroomlijnd willen hebben?

PBC Support is de totaaloplossing voor alle administratieve problemen waar je als schilder vaak tegenaan loopt. PBC Support is ontwikkeld om alles, wat rondom het schilderwerk komt kijken makkelijker en efficiënter te maken. Het doel van PBC? Het voorkomen van misverstanden en jouw energie en tijd volop te steken in jouw klant en het leveren van de beste kwaliteit.

PBC Support biedt een totaaloplossing en de mogelijkheid om snel offertes te generen binnen jouw eigen bedrijfsomgeving, voorzien van jouw eigen logo en bedrijfsgegevens.

Uit ervaring is gebleken dat schilders die gebruik maken van de PBC Support binnen twee weken niet meer zonder kunnen,  én nog leuker, de eerste maand is altijd GRATIS, zo kan je kosteloos alle voordelen ervaren.

Kortom, met PBC Support streef je naar de hoogste klanttevredenheid. Ontwikkeld door en voor de schilder, vanuit de passie voor het ondernemen. PBC Support wil dat duwtje in de juiste richting geven en de ondersteuning bieden om te groeien, zowel aan zzp’ers als grote ondernemers.

Nieuwsgierig en wil je meer informatie of wil je weten wat PBC Support voor jou kan betekenen? Bezoek www.pbcsupport.com voor meer informatie of informeer bij één van onze medewerkers op één van onze locaties.

Donderdag 14 maart is de eerste demonstratie op ons filiaal in Amsterdam Zuidoost van 08:00 uur tot 10:00 uur.

Correspondentieadres: ProCoatings B.V. - Oliemolenstraat 73 - 1333 DB Almere - Telefoon 036 537 00 99 - info@procoatings.nl