ProCoatings - De Verfgroothandel in uw regio!
 
 

Parkeergarage Maliebaan Leiden

15 juli 2015

Deze parkeergarage van de Universiteit Leiden heeft een grondige opknapbeurt gehad.  Van Kruistum  Schilders hebben dit werk uitgevoerd. De vloeren zien er weer strak uit dankzij Disboxid 461 EP-Filler en Disboxid 926 PHS-Deckschicht.

Klaaysen Totaalonderhoud neemt triangelbrug in gebruik

20 mei 2015

Klaaysen Totaalonderhoud uit Urk heeft onlangs een triangelbrug van Altrex in gebruik genomen om een groot werk in Dronten uit te voeren. De Modulaire Triangelbrug (MTB) biedt veel toepassingsmogelijkheden en kan nu ook als dakrandbeveiliging voor hellende en platte daken worden gebruikt. De combinatie van werkbrug en tegelijkertijd dakrandbeveiliging is hierbij uniek.

Thermosan gebruikt voor Gildeplein

13 mei 2015

De gevels van het wooncomplex Gildeplein in Hoorn hebben een opfrisbeurt gehad. Voor de afwerking van deze woningen is gekozen voor ThermoSan, zodat de kleur van de gevels langer mooi blijft. Thermosan vormt voor deze situatie een ideale eindafwerking. Het biedt u een hoger onderhoudsrendement op de langere termijn. Daarnaast geeft ThermoSan maximale zekerheid tegen emulgatoruittreding en schijfeffect!

Correspondentieadres: ProCoatings B.V. - Oliemolenstraat 73 - 1333 DB Almere - Telefoon 036 537 00 99 - info@procoatings.nl