Professioneel technisch advies

Voor 10 uur besteld, dezelfde dag gratis geleverd op locatie

Breed assortiment direct uit voorraad leverbaar

29 verkooppunten

Klantenservice

Afhalen


De klantvriendelijk en servicegerichte filialen van ProCoatings bieden een oplossing voor elke schilder.

Vanuit 29 filialen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe verzorgen wij alle producten en diensten die u van een professionele verfgroothandel verwacht en meer. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een hoogwaardig serviceniveau en intensief persoonlijk contact, waarbij uw behoeften centraal staan.

Om deze optimale service overal en op ieder moment te kunnen bieden beschikken al onze filialen over de modernste apparatuur, een ruim toereikend assortiment van verfsoorten, schildersbenodigdheden, apparatuur en natuurlijk onze vakkundige medewerkers die altijd voor u klaarstaan.

ProCoatings Afhalen en Bezorgen

Bezorgen


Voor 10 uur besteld, dezelfde dag nog gratis op locatie bezorgd!

Alle ProCoatings filialen beschikken over eigen transportmiddelen en chauffeurs. Wij staan dus persoonlijk garant voor een snelle, kosteloze, schadevrije levering van bestelde producten. Wij hebben al onze logistieke diensten in eigen beheer,  waardoor we uw bestelling snel en flexibel op locatie kunnen leveren.

Hieronder nog enkele unieke voordelen van onze bezorgservice:

 • Voor 10 uur ‘s morgens bestelde goederen (die op voorraad zijn) worden nog dezelfde dag op uw werkplaats of een andere door u te bepalen locatie bezorgd.
 • Alle bezorgingen gebeuren kosteloos.
 • Wij hanteren geen minimale ordergrootte.

ProCoatings Bezorg Service

“In zaken doen staan mensen centraal en is er dus behoefte aan persoonlijke service, objectiviteit en individuele vrijheid.”

Bestellen

Om u nog sneller van dienst te zijn kunt u bij ProCoatings bestellen. Dit is telefonisch mogelijk en via de mail. Onze medewerkers kunnen op deze wijze uw bestelling gereed hebben staan als u deze komt afhalen. Dat scheelt u tijd en daardoor kunt u zich richten op de werkzaamheden waar u in uitblinkt en waar u uw geld mee verdiend.

 

 

Kies het gewenste filiaal voor contactgegevens:

Bestellen

Kleur maken

Wij kunnen vrijwel alle verfsoorten op iedere gewenste kleur maken.

Onze filialen zijn uitgerust met de meest moderne kleurmeng- & schudmachines, waarmee wij ter plekke vrijwel alle verfsoorten in ieder denkbare kleur kunnen maken. Dit betekent geen lange wachttijden op uw bestelling, maar direct op kleur gemaakt en gereed voor u het weet.

Handkleuren & Persoonlijke Recepten

Naast de tienduizenden standaard kleurrecepten die in onze kleurmengmachines zijn opgeslagen, kunt u bij ons ook terecht voor handkleuren en persoonlijke recepten. In overleg met onze klanten ontwikkelen onze vakkundige kleurmakers (op verzoek) handkleuren volgens staal en/of persoonlijke kleurrecepten. De recepten van alle ontwikkelde kleuren kunnen worden opgeslagen in de kleurmengmachines en blijven hierdoor altijd voor u beschikbaar.

Kleuren Waaier VOC

Adviseren

Onze filiaalmedewerkers en buitendienst staan u met raad en daad bij!

Parate kennis in al onze filialen

Het merendeel van de technische vraagstukken worden direct aan de balie opgelost door onze filiaalmedewerkers. Al onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold. Wij onderhouden daarnaast dagelijks contact met diverse vakkundige technische adviseurs van onze leveranciers. Hierdoor kunt u bij vragen over producten en applicatieproblemen altijd op ons bouwen.

Goed opgeleide buitendienstmedewerkers

Maar we bieden meer dan parate technische kennis in onze filialen. De buitendienstmedewerkers van ProCoatings zijn goed opgeleid in het vak, hebben jarenlange ervaring en zijn uw directe gesprekspartner. Zij verzorgen onder andere op maat gemaakt advies m.b.t. technische rapportage, de onderhoudscyclus van projecten, garantieverstrekkingen en natuurlijk ook applicatiemethode adviezen.

Schriftelijke kleuradviezen op maat

Kleur is emotie. Daarom ontwikkelen wij in samenwerking met onze leveranciers op maat gemaakte schriftelijk kleuradviezen. Hierbij worden foto’s van een object digitaal bewerkt. In overleg met u maken wij daarna een aantal kleurvoorstellen (eventueel voorzien van kleurstalen van de toe te passen producten). Zodoende wordt het makkelijker om een voorstelling van een kleurencombinatie te maken.

Advies op locatie.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

  Veilig met verf

  Vanuit service oogpunt, voor de veiligheid, gezondheid van productverwerkers en in lijn met de Europese wetgeving (REACH) zijn wij verplicht u te voorzien van alle relevante veiligheidsinformatiebladen (VIB) van de producten die u bij ons afneemt. Een VIB wordt door de fabrikanten opgesteld en bevat alle informatie die nodig is om veilig en verantwoord te kunnen werken met het desbetreffende product.

  Naar aanleiding van deze Europese wetgeving is in Nederland, na intensief overleg met de overheid en branche, besloten om deze veiligheidsinformatiebladen vanaf nu gratis per e-mail te sturen via de landelijke site Veilig Met Verf. Dit resulteert uiteindelijk in gebruiksgemak, een besparing op de papierstroom en een beperking van de administratieve lasten. U bent als afnemer verplicht deze bladen te archiveren en – indien van toepassing – te verstrekken aan uw uitvoerende werknemers.

  Een VIB wordt éénmalig na de eerste afname of wijziging naar u verstuurd. Dit geldt ook als hetzelfde product bij meerdere leveranciers is afgenomen, waardoor doublures worden voorkomen. U kunt daarnaast altijd een kopie van een VIB downloaden via de website van Veilig Met Verf. Ga voor uw veiligheidsbladen en meer achtergrondinformatie naar www.veiligmetverf.nl.

  Opgeven en/of wijzigen van uw Veilig Met Verf e-mailadres

  U kunt ons gemakkelijk en snel informeren door de juiste contactgegevens te versturen naar:

  E-mail adres: vmv@procoatings.nl
  Onderwerp: Veilig Met Verf/ Debiteurnummer (6 cijfers)

  Het opgegeven e-mailadres zal gebruikt worden voor het verstrekken van de veiligheidsinformatiebladen. Na verwerking van uw gegevens zullen de VIB’s automatisch worden verstrekt.