De Friesland – Leeuwarden

Opdrachtgever:
Slokker Vastgoed, Harns Invest

Producten:
Caparol: Capagrund Universal
Caparol: Amphibolin

Een stralend wit en schoon kantoorpand, dat er weer jaren tegenaan kan. Dat is het resultaat van het werk dat De Noordhoek Schilderwerken heeft uitgevoerd aan dit pand in Leeuwarden. Door achterstallig onderhoud, verschillende soorten verflagen en vervuiling van de gevels is er gekozen voor een grondlaag CapaGrund Universal en Amphibolin als afwerklaag.

De premium buitenmuurverven van Caparol (zoals Amphibolin) bevatten microscopisch kleine minerale deeltjes, die de basis vormen van het Caparol Clean Concept. Ze stellen de verf in staat actief vuil af te stoten. Bij iedere regenbui reinigt het geschilderde oppervlak zichzelf. Zo blijft de gevel overal en onder alle omstandigheden véél langer mooi.

Jarenlange research heeft zich inmiddels ook in de praktijk op tal van gebouwen in heel Europa overtuigend bewezen. Zelfs op de drukste en meest vervuilde plekken, waar geschilderde oppervlakken jarenlang worden blootgesteld aan weer en wind, blijken de Caparol-muurverven duidelijk beter te presteren dan de klassieke dispersie- en silicaatverven.

Professioneel technisch advies

Voor 10 uur besteld, dezelfde dag gratis geleverd op locatie

Breed assortiment direct uit voorraad leverbaar

29 verkooppunten

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies