Expositie The Rolling Stones Unzipped, Groninger Museum

Uitvoering:
BEHOUD Groningen

Opdrachtgever:
Groninger Museum

Leverancier:
ProCoatings

In het Groninger Museum is vanaf 14 november 2020 tot 28 februari 2021 een heel bijzondere tontoonstelling te zien. The Rolling Stones – Unzipped is de eerste internationale tentoonstelling gewijd aan de wereldberoemde rockband. Na Londen, de Verenigde Staten en Azië, zal de show in vernieuwde vorm door Europa toeren en is in première gegaan in Groningen.

De show bevat meer dan 400 originele objecten uit de eigen collectie van de Stones. Naast instrumenten en toneelontwerpen bevat het zeldzame audiofragmenten en videobeelden, persoonlijke dagboeken, iconische kostuums, posters, albumhoezen en zelfs de studio van de band en hun bescheiden Londense flat in Edith Grove.

Voor deze tentoonstelling was een kleurverandering van de wanden gewenst. De vakmensen van BEHOUD Groningen hebben gekozen om deze klus uit te voeren met Indeko-plus. Omdat er stickers op de wanden geplakt zouden worden, was een product nodig dat ongevoelig is voor de stickerlijm en natuurlijk moesten de stickers goed blijven plakken.

Indeko-plus is oplosmiddelvrij, conserveermiddelvrij en is zeer gemakkelijk te verwerken. Bovendien is Indeko-plus superdekkend (in de meeste gevallen is één laag voldoende), droogt snel en is neutraal van geur. Daarmee is het zeer geschikt voor ruimten die snel geschilderd of gerenoveerd en weer in gebruik genomen moeten worden.

Professioneel technisch advies

Voor 10 uur besteld, dezelfde dag gratis geleverd op locatie

Breed assortiment direct uit voorraad leverbaar

29 verkooppunten

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies