Masterclass Mirrorfinish Groningen

Producten:
Veveo: Platina SB Primer
Veveo: Platina SB 4S
Renovaid: Volledig assortiment
Mirka: Mirka Deros II
Storch: Volledig assortiment

We kunnen met trots terugkijken op een buitengewoon succesvolle masterclass “Mirrorfinish” in Groningen. Wat bedoelen we met “Mirrorfinish”? Wel, dat is het verbluffende effect wanneer de aflak zo glanzend is dat je er zelfs je haar in kunt kammen.

Samen met onze partners Renovaid, Veveo, Mirka en Storch hebben we meer dan 60 klanten laten zien welke stappen nodig zijn om dit verbluffende eindresultaat te bereiken.

Als eerste stap moeten alle oneffenheden uit de ondergrond worden verwijderd. Dit wordt bereikt door het gebruik van twee-componenten vulmiddelen op basis van epoxy. Renovaid biedt een uitgebreid assortiment aan 2K-producten waarmee we verschillende uitdagingen kunnen aanpakken.

Vervolgens is het tijd om te schuren, waarbij we vertrouwen op de machines en materialen van Mirka. We geven de voorkeur aan excentrisch roterend schuren, omdat dit zorgt voor het meest egale schuurresultaat.

Met de Platina SB-lijn van Veveo bereiken we uiteindelijk het gewenste spiegeleffect. De primer en aflak worden aangebracht met behulp van de hoogwaardige materialen van Storch. Voor elk type primer en aflak heeft Storch een geschikte kwast en roller.

Tijdens de masterclass heeft vakschilder Coenraad Bot uit Den Helder onze klanten persoonlijk laten zien hoe hij dit spiegeleffect bereikt. Ook op sociale media deelt Coenraad zijn expertise en werkwijze met zijn volgers.

Professioneel technisch advies

Voor 10 uur besteld, dezelfde dag gratis geleverd op locatie

Breed assortiment direct uit voorraad leverbaar

29 verkooppunten

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies