Nu ook gevestigd in Assen

Op 4 september hebben wij ons 29e filiaal geopend in Assen. Daarmee zijn wij in de provincie Drenthe nu beter bereikbaar voor onze vaste klanten maar uiteraard zijn nieuwe klanten meer dan welkom. Aan de W.A. Scholtenstaat hebben wij op nummer 26 een ruime locatie betrokken. Afgelopen weken is er hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen zodat wij maandag 4 september klaar staan om u te ontvangen.

Contactgegevens ProCoatings Assen

Ons team

Rick van der Boor zal elke werkdag van 07:00 uur tot 17:00 uur klaar staan om u te ontvangen. U kunt van ons verwachten wat u in al onze filialen verwacht: service en advies. De commerciele buitendienst bestaat uit maar liefst drie personen te weten, Ronald Jongedijk, Marcel Staal en Jacob Heins. Ronald is onze salesmanager (verantwoordelijk voor Friesland, Drenthe en Groningen). Marcel en Jacob zijn beide accountmanagers en staan u bij met commercieel en technisch advies.

Onze merken

Samen met onze hoofdleveranciers Veveo, Caparol, Nelf en Boonstoppel bieden wij u een assortiment waarmee elke (professionele) schilder uit de voeten kan. Maar ook op gebied van non-paint, machines en specifieke probleemoplossers hebben nagenoeg voor elke uitdaging een hoogwaardige leverancier. Door jarenlange samenwerking weten wij precies van elkaar wat we mogen verwachten en waar de uitdagingen liggen. Juist in dit laatste geval vullen wij elkaar nagenoeg perfect aan zodat u hier als klant de vruchten van plukt.