Nieuw: Festool accu-schuurmachine

13 september 2017

De nieuwe compacte accu-schuurmachines overtuigen met sterke afname en uithoudingsvermogen door 18 V Ergo-accupack en borstelloze EC-TEC-motor. Ze zorgen met hun geringe gewicht en optimaal zwaartepunt voor kabelloos comfort. Informeer bij onze filialen naar de mogelijkheden!

Vernieuwd: Indeko Plus Premium

13 september 2017

Caparol heeft de Indeko-plus vernieuwd. De klassieker onder de muurverven is nu volledig vrij van conserveer-middelen en laat de muurverf zich nóg beter verwerken. Dankzij de langere open tijd lever je eenvoudiger dan ooit een strak en streeploos resultaat af. Bovendien is het oppervlak makkelijk bij te werken. Met de vernieuwde Indeko-plus boek je voortaan nóg betere resultaten. Door een langere open tijd, een matter …

Tijdens de bouwvak geopend!

19 juli 2017

De bouwvak is begonnen in de regio midden. In de regio noord start de bouwvak op 7 augustus. Alle filialen van ProCoatings zijn geopend en kennen aangepaste openingstijden. Lees verder voor alle openingstijden.

Katwijk vroeger open!

1 juni 2017

Vanaf heden is ons filiaal in Katwijk elke werkdag al om zes uur geopend! De koffie staat voor u klaar!

ProCoatings is op 2e Pinksterdag gesloten

30 mei 2017

Alle filialen van ProCoatings zijn op 2e Pinksterdag (maandag 5 juni) gesloten. Dinsdag 6 juni zijn wij weer geopend volgens onze reguliere openingstijden.

BBQ 2017

19 mei 2017

Het BBQ seizoen is weer begonnen bij ProCoatings. Traditiegetrouw wordt er op bijna alle filialen een BBQ georganiseerd. Samen met onze leveranciers nodigen wij u van harte uit om samen met ons een vorkje te prikken en het glas te heffen op een mooie samenwerking!

Correspondentieadres: ProCoatings B.V. - Oliemolenstraat 73 - 1333 DB Almere - Telefoon 036 537 00 99 - Fax 036 529 09 72 - info@procoatings.nl